Blog

 1. Ce se poartă anul acesta în materie de încălțăminte?

  Ce se poartă anul acesta în materie de încălțăminte?

  În acest an în materie de încălțăminte se poartă....ce vrei tu..sau mai bine zis ce te face pe tine să te simți frumoasă.

  Citeste mai departe »
 2. Beneficiile Reflex-Zones

  Beneficiile Reflex-Zones

  Conceptul de reflexologie se bazează pe sute de ani de experiență medicală. Reflexologia este în esență un studiu al relației dintre o parte a corpului uman și o altă parte a corpului. Practicanții reflexologiei se bazează pe harta reflexelor picioarelor și mâinilor către toate organele interne și alte părți ale corpului uman. Ca urmare, eficiența tratamentelor și efectele pozitive ale acestei practici au condus la mai multe studii cu scopul de a folosi aceste informații la scară mai largă. Ca urmare a luat naștere Reflex-Zones, încălțămintea cu talpă reflexologică care are ca scop obținerea echilibrului în corp prin stim

  Citeste mai departe »
 3. Tu ce alegi? Suede sau Nubuck?

  Tu ce alegi? Suede sau Nubuck?

  Încălțămintea din piele tip Nubuck

  Încălțămintea realizată din piele tip nubuck are un aspect rafinat datorită culorii dar și a texturii.

  Procesului de prelucrare a pielii și modalitatea de selecție fac ca acest tip de încălțăminte să fie extrem de rezistentă cu un aspect elegant.

  Pielea de tip nubuck este un material delicat și necesită o îngrijire atentă, însă datorită tehnologiei existente pe piață se pot găsi foarte ușor produse de curățat speciale pentru acest tip de piele.

  O pereche de pantofi din piele na

  Citeste mai departe »
 4. Bun venit in magazinul papucescu

  Bun venit in magazinul papucescu

  Impartaseste spiritul Craciunului cu cele mai inspirate cadouri !

  Citeste mai departe »